ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Summer Fancy Food Show 2023 - New York

H καμπάνια Western Greece Seafood, που προωθεί παγκοσμίως τα εκλεκτά αλιεύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε στην έκθεση Summer Fancy Food Show 2023, η οποία έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου 2023. Στην έκθεση πήραν μέρος περισσότεροι από 1.800 εκθέτες από 27 χώρες, ενώ προσέλκυσε περισσότερους από 21.000 επισκέπτες. Αναφορές στην έκθεση και τη συμμετοχή της καμπάνιας έγιναν από τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα:

Seafood Expo Asia 2023-Σιγκαπούρη

Συνεχίζοντας το ταξίδι της, η καμπάνια Western Greece Seafood πήρε μέρος στην έκθεση Seafood Expo Asia 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Σιγκαπούρη από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2023. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εκθέτες από 31 χώρες, ενώ την επισκέφτηκαν περισσότεροι από 4.000 επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης και των αλιευμάτων από 70 χώρες. Τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα αναφέρθηκαν εκτενώς στην έκθεση: 

NAFSWEEK ,AGROCAPITAL ,INEWS ,ELEFTHERIFONI ,PATRISNEWS ,ILIAKANEA

Gastvrij Rotterdam 2023

Επόμενος σταθμός της καμπάνιας Western Greece Seafood και των εκλεκτών αλιευμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήταν το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, από τις 18 έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2023, στο πλαίσιο της έκθεσης Gastvrij Rotterdam. Η έκθεση προσέλκυσε περισσότερους από 500 εκθέτες και 18.500 επαγγελματίες. Αναφορές στην έκθεση και τη συμμετοχή της καμπάνιας έγιναν από τα εξής ηλεκτρονικά μέσα:

AGRINIOPRESS ,AGRINIOSTORIES

ANUGA 2023 – Κολωνία

H καμπάνια Western Greece Seafood, που έχει ως στόχο τη συστηματική και εντατική προώθηση των εκλεκτών αλιευμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές, συμμετείχε επιτυχημένα και στην έκθεση ANUGA 2023, η οποία έλαβε χώρα στην Κολωνία από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2023. Η επισκεψιμότητα στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων παγκοσμίως επανήλθε σε προ-covid επίπεδα, με περισσότερους από 7.900 εκθέτες από 118 χώρες και 140.000 επισκέπτες από 200 χώρες. Αναφορές στην έκθεση και τη συμμετοχή της καμπάνιας έγιναν από τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα:

YPAITHROS.GR ,WESTPRESS.GR ,INEWS ,E-MAISTROS.GR ,ΑΙΧΜΗ NEWS ,ΔΥΤΙΚΑ FM ,AGRINIOVOICE

Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της καμπάνιας Western Greece Seafood

Στις 8 Νοεμβρίου 2023, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας παρουσίασαν επισήμως την καμπάνια WESTERN GREECE SEAFOOD, η οποία έχει ως στόχο τη συστηματική και εντατική προώθηση των εκλεκτών αλιευμάτων της Δυτικής Ελλάδας στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής, ενώ στην εκδήλωση συμμετείχαν δημοσιογράφοι από τον τοπικό Τύπο, καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων παραγωγής και μεταποίησης αλιευμάτων. Αναφορές στη Συνέντευξη Τύπου έγιναν από τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα:

AGRINIOTIMES.GR ,NAFSWEEK.GR ,AGRINIOSITE.GR ,ELEFTHERIFONI ,AGRINIOPRESS ,NEOI KAIROI

Saudi Horeca 2023 – Ριάντ

Το roadshow της καμπάνιας Western Greece Seafood ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Ριάντ, όπου έλαβε χώρα η έκθεση Saudi Horeca από τις 27 έως τις 29 Νοεμβρίου 2023. Ήταν ο πέμπτος και τελευταίος σταθμός της προώθησης των εκλεκτών αλιευμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Η έκθεση συγκέντρωσε περισσότερους από 34.000 επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία. Σχετικές αναφορές έγιναν από τα παρακάτω ηλεκτρονικά μέσα:

GNOMIP.GR ,INEWS ,PDE.GOV.GR ,SINIDISI.GR ,AGRINIOPRESS ,AGRINIONEWS